logo-dijks-maasbree

 

Dijk's... Omdat kwaliteit een bewuste keuze is!

 

Contactgegevens Dijk's

Sevenumseweg 8

5993NZ Maasbree

T 077 4653003
F 077 4653525

KvK Venlo nr. 12027328
BTW 819548534B01

Rabobank rek.nr. 131025260
Iban nr. NL63Rabo0131025260

Een overzicht van de diensten die Dijk's uit Maasbree kan leveren;

Airconditioning is meer dan koelen!

toshiba-airconditioning-web

Airconditioning is natuurlijk de oplossing bij uitstek in die periodes dat de temperaturen flink oplopen. Dat is tenminste wat de meeste mensen denken. Maar met die denkwijze doen we een goed airconditioningsysteem behoorlijk tekort!

Het is juist de veelzijdigheid van moderne airconditioning-systemen die het klimaat en daarmee het leven binnenshuis zo enorm ten goede komen. Minstens zo belangrijk als de koelfunctie is het verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen van het klimaat in uw woning of bedrijfsruimte!

Probeer tijdens periodes van hogere temperaturen de aandacht van de leerlingn maar eens vast te houden. En voor de leraar is het ook geen pretje om uren in een oververhit klaslokaal te verblijven. Voorkom uitval en gebrekkige prestaties, installeer airconditioning in uw school / onderwijsinstelling.

Al generaties de specialist in radiateuren

Daar is Dijk Senior mee begonnen, het vervangen en repareren van radiateuren. Natuurlijk is het aantal activiteiten door de jaren fors uitgebreid. Maar nog steeds is de radiateur, het koelend hart van menig voertuig, een belangrijke pijler onder ons bedrijf. Wij leveren nieuwe systemen en kunnen indien mogelijk ook uw kapotte radiateur repareren.

Filter overdruk systemen voor een gezonde werkomgeving

Voertuigen in een stoffige of stank omgeving worden vaak voorzien van een overdrukinstallatie om het binnendringen van het stof en/of stank te voorkomen. Hierbij wordt met een filter-overdruk-unit de stoffige of stanklucht gefilterd d.m.v. stof-, gas- en koolstoffilters, en de cabine ingeblazen. Er ontstaat in de cabine een lichte overdruk die het stof en de stank buiten houdt. De filter-overdruksystemen kunnen ook worden gecombineerd met een airconditioning.

Waarom Koelers en warmtewisselaars regelmatig gereinigd moeten worden

Bij alle warmtewisselaars geeft vuilafzetting een verminderde warmteoverdracht waardoor het rendement
vermindert.

Onze nieuwste bedrijfsfilm, Hogedruk Reinigingstechniek!

Deskundige inbouw van standverwarming

Dijk's is een erkend inbouwstation voor standverwarming. Wij kunnen u helpen met de belangrijkste merken. Deze verwarmingssystemen zijn geschikt voor personen- en vrachtauto's, hijskranen, bulldozers enz. Ook in de scheepvaart worden ze veel gebruikt.

Dijk's in Maasbree

pand-dijks-maasbreeIn een groot, goed uitgerust bedrijfspand in Maasbree aan de Sevenumseweg 8 zijn wij prima in staat om vakkundig én netjes te werken!

Natuurlijk werken wij volgens de strengste normen en regels!

 

Persoonlijk contact, dat wilt u toch ook?

eric-dijkWij hechten waarde aan een persoonlijke benadering... en u waarschijnlijk ook!

Één contactpersoon

Daarom heeft u een eigen contactpersoon die geheel op de hoogte is van de ins en outs van uw installatie! Dat is wel zo prettig! 

Eric Dijk

 

 

Adres- en Contactgegevens

Dijk's groep

Sevenumseweg 8
5993NZ Maasbree

T 077 4653003
F 077 4653525

Rabobank rek.nr. 131025260
Iban nr. NL63Rabo0131025260

BTW 819548534B01
KvK Venlo nr. 12027328

Airconditioning van Dijk's

Een Airconditioning is geen overbodige luxe! Met een Airco krijg je altijd het klimaat waarbij je je het beste voelt... en daardoor productiever! Of het nu uw woon- of werkruimte is... een goede airconditioning geeft de ideale temperatuur en luchtvochtigheid.

Airconditioning is maatwerk, de installatie is dan ook een klus voor specialisten!

Als u interesse heeft in een airco voor woon- en/of werkplek, neem dan contact op met Dijk's. Een specialist van ons komt u situatie bekijken en maakt daarna gratis en vrijblijvend een passende offerte.

Waarom de keuze voor Dijk's een goede is?

Wij werken alleen met de écht grote merken! Hoogwaardige producten die we ook nog eens tegen de scherpst mogelijke prijzen aanbieden. Onze werknemers zijn geschoold, vakkundig en netjes! Als een airco van Dijk's is geïnstalleerd gaan wij niet weg voordat alles weer opgeruimd en netjes is. En als u vragen heeft staan wij ook na de verkoop voor u klaar!